Водещите имотни агенции в страната прогнозират ръст в цените на недвижимите имоти през настоящата година. Жилищата бяха посочени и от Profit.bg като една от най-добрите инвестиционни възможности за 2016 г., на фона на ниските лихви по депозитите в страната.

Днес Ski Apartments Bulgaria представя три опции за инвестиции в Банско. Имотите се предлагат обзаведени, на цени от 280 евро/кв. м.

Вижте ги:

Стилно студио в комплекс „Роял Банско“ (15 000 евро)

Комплексът се намира само на 500 м от ски лифта. Стилно обзаведеното студио се намира на втория етаж в комплекса и разполага с площ от 40 кв. м.

Двустаен апартамент в комплекс „Божурленд“ (21 000 евро)

Комплексът се намира близост до градския парк на Банско и центъра на града. „Божурленд“ предлага неповторимо усещане за уют и хармония на своите гости. Имотът се намира на втори от общо четири етажа и има югозападно изложение. Общата площ на апартамента е 75.16 кв.м, от които 56.30 кв. е чиста застроена площ. Имотът е напълно завършен и обзаведен, готов за ползване.

Тристаен апартамент в комплекс „Сънрайз Парк и Спа“ (30 000 евро)

Компекс „Сънрайз Парк и Спа“ представлява едно неусетно преливащо съчетание от традиционната за Банско архитектура и модерен комфорт. Имотът има гледка към Пирин планина и разполага с отлично аранжирана градина. Апартаментът e с площ от 96 кв. м и е напълно обзаведен и оборудван.

Разгледайте още атрактивни оферти от Ski Apartments Bulgaria!