Месецът на любовта идва с невероятни предложения от Lenovo в магазините на VIVACOM. През февруари хитови модели смартфони, таблети и лаптопи на бранда са с до 50% намаление от стандартните цени.

Атрактивните отстъпки за смартфони важат при сключване на нов срочен договор или подновяване на текущ за мобилна гласова услуга на VIVACOM, а за таблети и лаптопи – при същите условия за мобилна интернет услуга.

Промоционалните устройства могат да бъдат взети при еднократно заплащане на цялата сума, а лоялните клиенти на телекома имат възможност и за разсрочване на вноските.

Практичният смартфон Lenovo A2010 се предлага само за 2.90 лв. на месец вместо стандартните 4.90 лв. на месец с план Smart L.

Стилният таблет Lenovo Tab 2 A8-50 с 8.0-инчов IPS дисплей, четириядрен 1.3GHz процесор, размер на основната памет 16GB и 1GB RAM, е на цена 3.90 лв. на месец вместо 6.90 лв. на месец с план iTraffic XXL.

В месеца на Lenovo потребителите могат да се сдобият и с функционален лаптоп Lenovo G50-30 80G0027BBM на цена от 16.90 лв. на месец вместо 21.90 лв. на месец с план iTraffic XXL.

Атрактивните оферти за смартфони, таблети и лаптопи на Lenovo ще бъдат налични в търговската мрежа на VIVACOM до края на месец февруари.