Програма за лоялност „Cash back” стартира за своите клиенти Българо-американска кредитна банка. Програмата влиза в сила от 16 февруари 2016 година и е насочена към потребителите на кредитни карти Visa Classic и Visa Gold от БАКБ.

Колкото повече клиентите плащат със своята карта, толкова повече пари като cash back ще получат от банката обратно по нея. ПОС терминал за стока или услуга в магазин или в интернет акумулира сума, която носи приход.

На всеки три месеца (отчетни периода) банката начислява 0.5% от цялата събрана сума и заверява кредитната карта. Важно условие за това е през трите отчетни периода клиентите да са направили общо плащания на ПОС терминал в размер на не по-малко от 1500 лв. за карти Visa Classic и не по-малко от 3000 лв. за карти Visa Gold.

Всеки месец БАКБ ще информира своите картодържатели каква сума са акумулирали до момента. В случай че са събрали минималната сума за три месеца, те ще получават информация и за датата, до която ще получат бонуса от 0.5% не само върху минималната, а върху цялата натрупана сума. Допълнителната карта също акумулира сума за бонусиране със своите плащания на ПОС и в Интернет в цял свят.

Сумата на получения бонус се отразява на всеки три месеца в месечното извлечение по кредитната карта и може се ползва с нея при следващи покупки.

Валидни са всички плащания в страната и в чужбина.

Тегленията и преводите в брой, захранването на сметка или карта, залаганията, хазартните игри, суми внесени над кредитния лимит, транзакции от типа reversal и credit refund не участват в акумулиране на сумата за бонусиране.

* В програмата участват само кредитни карти на индивидуални клиенти.