Вълнувате ли се от предстоящите Оскари? А знаете ли, че можете дори да изкарате пари от тях? Това е възможно благодарение на Sportsbet.co

Какво имаме предвид? Например, може да заложите с какъв цвят рокля ще се появи Кейт Бланшет или дали някой от спечелилите няма да забрави речта си.

Само броени часове преди връчването на тазгодишните награди ще ви представим няколко странни залога. При коефициент 21:1 (или на всеки заложен ваш долар или евро печелите 21) може да заложите, че някой измежду победителите ще падне на сцената.

Същият коефициент се предлага и за възможността водещият да обърка победителя и да обяви друго име. А при 34:1 може да заложите, че някой от победителите ще откаже да приеме наградата си.

Ако Леонарди Ди Каприо е ваш любимец, не се притеснявайте – има залози и за него. Коефициент от 91:1 се предлага за възможността той да излезе на сцената, за да приеме наградата за Най-добър актьор, въпреки че не е победител в тази категория.

Вижте още: Колко печели Леонардо Ди Каприо

Ако пък сте истински комарджия, може да заложите пари при 476:1, че Ди Каприо ще обяви кандидатирането си за президент на САЩ именно на церемонията.

Sportsbet.com също така предлага различни варианти и за Крис Рок, като например коя ще е неговата цел на първата му шега или пък дали Рок ще произнесе думичката ш...н повече или по-малко от 2.5 пъти за цялата церемония.

Коефициентите за това са 1.83:1, или на всеки заложен долар или евро получавате 1.83 долара/евро.