Много хора се присмиват на евтината марка кецове, които бившият баскетболист Шакил О'Нийл продава в магазините на Wal-Mart отвъд океана.

О'Нийл обаче никак не се притеснява от подигравките, които получава онлайн за евтината си линия спортни обувки. Той дори се активизира във Facebook, за да сподели съобщение със своите фенове.

О'Нийл пусна снимка на себе си до кецовете, които продава в Wal-Mart, със следния текст под снимката: "Смейте се, колкото искате, марката на Шак вече има продадени над 120 млн. чифта спортни обувки за деца на достъпни цени в Wal-Mart."

Това е доста сериозна бройка за О'Нийл, който продава марката Dunkman в Wal-Mart и други магазини за търговия на дребно от 2004 г. Неговите модели кецове в момента се предлагат на цени между 10 и 32 долара и на walmart.com.

През миналата седмица О'Нийл бе официално избран за влизане в Залата на славата на баскетбола заради всичките невероятни неща, които правеше на игрището.

Забивките, счупените табла и спечелените титли обаче бледнеят пред това, което той прави извън игрището, за което заслужава уважение.