South Park West е сграда, който ще бъде изградена на метри от входа на Южния парк. От голяма част от апартаментите в нея ще се откриват гледки към парка и към Витоша.

Осеметажната бутикова сграда разполага с един вход. Състои от едно ниво с подземни гаражи, две нива с офиси и шест етажи с жилища.

Предварителните продажби вече стартираха, а строителството ще започне през месец май. Сградата се предлага на пазара от агенция ЛУКС ИМОТИ.

Апартаментите в нея са едва 36 на брой, като изборът ще е между жилища с една, две или три спални, както и ателиета с различно и функционално разпределение на използваемата площ.

Жилащата са с високи тавани - над 3 м. Сградата е проектирана в ултрамодерен стил и са заложени строителни технологии и материали от водещи световни производители.

South Park West привлича с атрактивно си местоположение, с директен достъп до парка и с гледки към него и към Витоша. Тя се намира в близост до бул. "П Ю. Тодоров" и бул. "Гоце Делчев", което гарантира и бързия достъп до централна градска част и най-големия мол в столицата Paradise Center.

Вижте как ще изглежда сградата: