Ако не сте били в Полша, със сигурност ще проявите интерес към тези идейни решения. Спали ли сте във вятърна мелница, а в килия на отшелник? Искате ли да пренощувате на шлеп? А в старо кино? В Полша можете да го направите срещу съответната цена.

На дървета

Пансионът се намира на няколко метра над земята. От прозорците му се открива гледка към местността край тях. В дома ежедневно се предлага закуска в кошница за пикник.

На разположение на гостите е място за грил, оборудване за почивка, детска площадка, неголяма библиотека, достъп до интернет.

Цена: 65-105 долара на нощ.

Дървена крепост

Тук могат да нощуват с удоволствие хората, които са фенове на "Игра на тронове". Гостите спят при прости условия - няма го излишното удобство, възглавниците също. Умивалниците предлагат само студена вода.

Сгряване може да получите само от огъня в главната зала. Крепостта е разположена в подножието на живописна гора.

Цена: 5-6 долара на нощ.

Къщи на вода

Те са разположени на езерото Ямно в Мелно. Имате два избора: за четирима души (една спалня, оборудвана с кухня, баня и две тераси) и за осем души (две спални, хол, кухня, две бани, сауна и камина).

В къщите има телевизор, интернет, оборудване за грил, бинокли и въдици. На разположение на гостите има паркинг, а също така оборудване за водни спортове, дъски за сърфинг, лодки и т.н.

Цена: 80-165 долара на нощ.

"Старо кино"

Хотелът се намира в Лодзи. Представлява апартаменти за нощувки клас лукс. Ще откриете мотиви от филми "Обетованата земя", "Четиримата танкисти и кучето", "Кингсайз" и др.

Всяка стая е с индивидуален хакартер и присъстват детайли от филмите.

Цена: 55-65 долара на нощ.

Цирков вагон

Намира в живописното село Пентово. Във вагона има електричество, топла вода, оборудвана кухня. На терасата ще можете да се насладите на руслото на р. Нарва.

Цена: от 40 долара на нощ.

Индианско село "Типи Камп"

В село Менцина, разположено в планината Бескида, можете да нощувате в оригинален индиански вигвам. Той ще побере 3-4 души. На разположение имате огнище с котел, в който се готвят индиански ястия.

За развлечение можете да се разходите в планината, да поиграете на пейнтбол или да се отдадете на рафтинг.

Цена: от 40 долара на нощ.

Шлеп

Шлепът "Марта" представлява хостел на вода в Краков. Намира се на 10 минути пеша от знаменития замък Вавел. На шлепа има рецепция, хол с телевизия, бар, летен грил, тераса.

До шлепа се намира градският плаж, където има детска площадка. Можете да наемете катамаран.

Цена: от 14 долара на нощ.

Килията на отшелника

В манастир от 17 век, построен в стил барок, се предлага нощувка в уединена килия. Там си гарантирате тишина и спокойствие, а също така традиционна кухня. Достъпни развлечение са пешеходните разходки и карането на колело.

На разположение на гостите има сауна, масажни столове, грил, зала с телевизор, място за палене на огън, зала с камина, спортна зала.

Цена: от 25 долара на нощ.

Вятърна мелница

Това е холандска мелница от 1830 година. Намира се в подножението на планината Сленжи. Тук могат да нощуват до 10 човека. Предлагат се спа процедури: достъпни солни пещери, сауна, баня.

Цена: 220-330 долара на нощ.

И още една вятърна мелница

Постройката е от 1796 година. Намира се в Брено. На първия етаж са разположени кухнята и банята. Гостите разполагат още с хол и спални на най-горното ниво.

Цена: 135 долара през уикендите.