Клиентите на новия предплатен пакет Теленор Tourist ще разполагат с първоначално включени 30 минути за международни и национални разговори, 1000 МB мобилен интернет и 100 МВ за ползване s приложението Viber, валидни за 7 дни.

Новият пакет Теленор Tourist е на цена от само 6 лв. и е подходящ както за български потребители, така и чуждестранни туристи, пребиваващи в страната за кратък период от време.

Минутите в пакета Теленор Tourist са валидни за разговори към мобилните и фиксирани мрежи в почти всички страни от Европа, включително България, а след изчерпването им потребителите могат да изберат от два допълнителни пакета минути за национални и международни разговори.

Включените в пакета МВ за мобилен интернет и Viber са валидни за ползване в 4G мрежата на Теленор, а след тяхното изчерпване, потребителите могат да избират сред три допълнителни пакета за мобилен интернет, включително пакет от 10 000 МВ, валидни за 30 дни, с цена от 49.99 лв.

Новият Предплатен пакет за мобилен интернет включва 2000 МВ за сърфиране в интернет и за ползване на мобилни приложения в България, както и 200 МВ за ползване в приложението Viber. Всичките включени МВ са валидни за период от 7 дни и могат да се ползват в 4G мрежата на компанията. Цената на стартовия пакет е 9.90 лв.

След изчерпването на първоначално заредените МВ, потребителите могат да избират сред три допълнителни пакета за мобилен интернет, включително и новия допълнителен пакет от 10 000 МВ, валидни за 30 дни, с цена от 49.99 лв.

Повече информация за новите предплатени пакети от Теленор е налична на официалния уебсайт на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123, както и във всички магазини на Теленор и официалните партньори.