Днешният имот на седмицата е реновирана къща в идеалния център на София, на тихата улица „Цар Асен”.

В близост са разположени НДК, бул. „Витоша”, бул. „Патриарх Евтимий”, „Петте Кьошета”, бул. „Христо Ботев”, както и местростанция (включително и новострояща се), спирки на градския транспорт, бизнес сгради, държавни учреждения, магазини, хотели, заведения и ресторанти.

Къщата се намира във вътрешен двор с каменна настилка, който е с площ от 600 кв. м. Отоплението е на ТЕЦ, както и на климатици.

На сутерена на имота са разположени складови помещения, абонатна станция, видеонаблюдение, тоалетна и кухненско помещение.

Първият етаж е с чиста застроена площ от 147 кв. м, като част от помещенията са с тераси. Състои се от обособени множество работни помещения, заседателни зали, сервизни помещения и собствен санитарен възел.

Вторият етаж се разполага на чиста застроена площ от 147 кв. м, част от помещенията също са с тераси. Разпределението повтаря това на първия етаж.

Третият етаж е тавански, но е използваем, пригоден за различни цели. В момента е офис и е разделен на работни помещения със собствен санитарен възел и тераса.

Къщата е отлично поддържана, в духа на стара София. Фасадата й е реновирана. Имотът се предлага на цена от 590 000 евро от агенция ЛУКС ИМОТИ. Вижте го: