Помните ли невероятните пейзажи от филма „Плажът“ с Леонардо ди Каприо? Е, те са снимани в най-красивата част на и без това поразителния Тайланд – провинция Краби.

Тук се разиграва действието и на още един световен кино хит – филмът „Мъжът със златния пистолет“ от поредицата за Бонд, Джеймс Бонд.

Намираща се край южната брегова ивица на Тайланд, провинцията се състои от 150 острова. Днес райски убежища за туристите, в миналото това са скривалища на пирати.

Безспорно най-известният от тях е Ko Phi-Phi Don. Полегнал лежерно в лазурно-сините води на Андаманско море, той спокойно може да бъде наречен „раят на земята“.

Намира се на равно разстояние между остров Пукет и град Краби. Тук няма автомобили и трафик – само пясъчнобели плажове, удивително чисти води и поразителна ваканционна тишина.

Природата в района ще ви остави безмълвни. Освен едни от най-красивите пясъчни ивици в света, Ko Phi-Phi Don може да се похвали с невероятни скални образувания, които превръщат пейзажа в една от най-разтърсващите гледки на планетата.

Благодарение на промоцията на най-добрата авиокомпания в света Qatar Airways, днес до Краби и удивителните му плажове можете да стигнете срещу 585 евро (двупосочен билет).

Можете да се възползвате от предложението до 1 юли, а да пътувате в периода 18 септември 2016 г. – 10 юни 2017 г. Полетите на авиокомпанията до Краби стартират от 5 декември.