Първо бяха телевизионните предавания, след това бижутата, дамските чанти и парфюмите, а сега Парис Хилтън разширява мултимилионната си империя и ще отваря и хотели.

Да, хотелската наследница навлиза в семейния бизнес и планира да направи това с отварянето на три луксозни хотела в Ню Йорк, Лас Вегас и Дубай.

Според Forbes, 35-годишната Хилтън от известно време обмисля тази бизнес инициатива и е избрала тези три дестинации, защото те са сред най-посещаваните в света.

Хилтън, която е правнучка на основателя на Hilton Hotels Конрад Хилтън, вече има сериозен опит, когато става въпрос за започването на нов бизнс.

В момента по света има 50 бутика, в които се продават аксесоари с нейното име, а линията й парфюми й носи сериозни приходи. Като цяло състоянието на Хилтън се оценява на около 100 млн. долара, така че не бива да се заблуждавате от нейния образ в медиите.

Нейната нова линия хотели няма да носи името Hilton, а това на нейните плажни клубове.

Хилтън в момента разполага с два клуба на име Paris Beach Clubs. И двата се намират във Филипините и представляват жилищни сгради, които предлагат удобства като паркове, “дзен градини” и басейни.

Засега не става ясно кога ще отвори врати новия й хотел.