Луксозната марка за грижа за кожата La Mer отвори вратите на първото си спа в САЩ в Baccarat Hotel & Residences в Манхатън.

Разкошните услуги в спа центъра включват 90-минутна La Mer Baccarat Facial ексфолиация с диамантен прах и затоплящ масаж на лицето, с помощта на Baccarat камъни, усвоили лечебната енергия на морето, за да помогнат на гостите да се отпуснат.

"La Mer работиха с Baccarat в Париж, за да създадат тази наслада за сетивата", казва Джоан Хсиех, генерален спа мениджър на La Mer.

"Червените кристали носят топлина, енергия и стимулират, което ще ви помогне с умората, докато сините кристали ще ви донесът спокойствие, за да изгладите кожата си."

Луксозният център е проектиран от фирмата Gilles & Boissier, за да пресъздадат европейско морско усещане в този градски оазис.

Хотелът разполага с мраморни и бели дървени подове, просторни съблекални и грандиозен 50-метров закрит басейн. След посещението ви в тази интимна градска обстановка, ще повярвате, че морето наистина има лечебни сили.

Снимки: llnyc.com