Британската порно звезда Кенди Чармс разкри, че е пътувала до Иран, за да си направи пластична операция на носа. Фактът, че жената е допусната в ислямската република предизвика 40000 оплаквания.

25-годишната актриса от филми за възрастни, родена в Есекс, публикува видео в Instagram, което е запечатало как тя се вози на задната седалка на такси в Техеран.

Порно звездата обяснява, че отива в клиника за пластична хирургия. Издокарана с хиджаб и тъмни очила, Чармс описва хората, които е срещнала по време на време на пътуването си, като добри и щедри.

Жената има 117 000 последователи в Twitter, където редовно пуска свои порнографски снимки. Относно посещението си в Близкия Изток обяснява: "Носът ми не е прав, а те са най-добрите в света в пластичните операции на носа. Затова отидох да ми го оправят“.

И добавя: "Обичам Техеран. Хората са толкова мили и щедри.“

Въпреки тези похвали за местните, звездата предизвика истински гняв у около 40 000 иранци, които са публикувани груби забележки под изявленията й, питайки кой е допуснал тя да влезе в ислямската страна.

Младата порно звезда, която е известна с това, че има 2500 кубика силикон в гърдите си, всъщност е само една от многото, които биха се възползвали от евтината козметична хирургия в страната.

Една операция на носа в Иран е около с 60 на сто по-евтина, отколкото би струвала в Обединеното кралство. Техеран дори бе провъзгласен за „носната столица на света“ благодарение на броя хирургични интервенции, които се провеждат всяка година там.

Съвсем наскоро официалните власти в страната заявиха, че очакват истинско цунами от чуждестранни туристи, след като сключат споразумение със световните сили относно ядрената си програма, което би вдигнало международните санкции.

Британският Dailymail посочва, че Иран може да влезе в най-добрите дестинации на 2016 г., благодарение на плажовете, спиращи дъха, уникалната ислямска архитектура и невероятна храна.

Като страна, богата на исторически и културни ценности, Иран представи инвестиционен пакет от 1300 проекта за привличане на чуждестранни инвестиции и стимулиране на зле представящата се към момента туристическа индустрия.

Снимки: twitter, instagram