Присъединете се към нас в търсене на съкровището и разгадайте мистериозната дестинация. Открийте златния билет в платформата за резервиране на полет на qatarairways.com в деня и часа, определен за държавата, от която участвате.

За България този ден е 5 септември, а часът - между 13 и 14 ч.

Какво представлява златният билет?
Златният билет е билет с тарифа 0 EUR до една конкретна дестинация и валиден за пътуване на дата в периода 15 септември 2016 г. - 30 юни 2017 г. За такъв билет се дължат само таксите.

Как да откриете златния билет?
Стъпка 1: Гледайте внимателно видеото по-долу, за да откриете улики, които да ви помогнат да разберете в кой от изброените градове са скрити златните билети. (Гледайте внимателно, има нещо, което ще ви подскаже).


Стъпка 2: В деня и часа, определени за държавата, от която играете, въведете дестинацията в платформата за търсене/ резервиране на qatarairways.com, и изберете вашето предположение за дати за пътуването. Не забравяйте, имате само един час да откриете датите.

Стъпка 3: Търсете датата със златния билет, докато не я откриете. Помнете, билетите са за дата в периода 15 септември 2016 г. - 30 юни 2017 г.

Стъпка 4: След като намерите златния билет, довършете резервацията на qatarairways.com и започнете да приготвяте багажа си за едно вдъхновяващо изживяване.