VsichkiUslugi.bg е уеб платформа, която свързва търсещите и предлагащите услуги в България. Новият иновативен продукт предлага над 300 вида популярни услуги.

Идва сезонът на зимните спортове, почивките и семейните празници. VsichkiUslugi.bg е мястото, на което ще получите много и най-добрите туристически услуги, за да се насладите максимално на зимните си преживявания.

Само за няколко минути и също толкова клика, абсолютно безплатно, можете да откриете подходящата за вас ваканция у нас или екскурзия в чужбина.

През платформата можете да резервирате къща за гости за коледните и новогодишните празници, да организирате зимната си ски ваканция, както и да откриете най-добрите цени и условия за туристически услуги.

Добрият резултат се гарантира от следните преимущества на VsichkiUslugi:

  • Вие определяте условията и задавате критериите на вашата почивка;
  • Не е нужно да правите компромиси и да се напасвате към условията на готови туристически оферти;
  • Ще спестите много време да звъните на десетки туроператори, да пишете имейли и да повтаряте точно какво искате, а от другата страна да Ви обясняват как и защо не можете да го получите;
  • Ще получите във вашия профил във VsichkiUslugi.bg много оферти само за няколко часа, по зададени от Вас критерии и определена от вас цена;
  • Като краен резултат – с малко усилия можете да си организирате мечтаната ваканция, екскурзия, пътуване на най-добрата цена, при високо качество.
  • VsichkiUslugi.bg е новият начин за търсене на услуги. Клиентите задават своите условия. Фирмите и лицата, предлагащи услуги, получават запитвания от клиенти, които знаят какво точно искат и могат да изготвят коректна и целенасочена оферта.

    Екипът на VsichkiUslugi взе участие в туристическо изложение в средата на октомври. На него бяха проведени десетки срещи с най-големите и реномирани български и международни туристически агенции и туроператори.

    Те изключително позитивно възприеха идеята на Vsichkiuslugi.bg и много от тях вече са активни партньори и изпращат офертите си в сферата на туризма на клиентите на платформата. Екипът на VsichkiUslugi с радост отбелязва ръст в качеството и количеството на сключени сделки в категорията Туризъм.