Без радиатор за отопление през есенно-зимния сезон трудно ще оцелеете. Вие с какъв разполагате у дома? Стандартен? Бял? Правоъгълен?

Струва си да поразчупите представата си за радиатор, като разгледате предложенията ни. Време е за малко стил и съобразяване с интериора у дома!

Радиатор, произведение на изкуството

Някои производители на радиатори предлагат разнообразие от предмети за отопление. Тези се характеризират с изящество. Изобщо не приличат на радиатора на парното.

LEGO: игрива нотка в интериора

Няма как да отречете, че по света има много фенове на конструктора LEGO – не само сред децата, но и сред възрастните.

Именно за такива хора е измислен този радиатор. Идеята принадлежи на италиански дизайнер.

Две в едно: радиатор + закачалка за хавлии

Ако става дума за радиатора в банята, струва си да обърнете внимание на тази идея. Става дума за мултифункционалност.

Оригинално е, нали? Ту топли, ту държи хавлиите под ръка. Когато се налага и ги суши.

Атмосфера на спокойствие

По време на оформянето на интериора много хора се стремят той да излъчва уют и стил, но също така и да се усеща пълна хармония. За тази цел ще ви помогне този тип радиатори.

В Япония има понятие като „градината на камъните“. Това е място за отдих и медитация. Именно такъв тип излъчване ще придадете на помещението с радиатора.

Декоративен панел

Интересно е, че радиаторът може да бъде изпълнен във вид на панел, който лесно се поставя на стената. Тогава той се превръща в прекрасно допълнение на пространството. Дори може да се разглежда като произведение на изкуството.

Космически звезди

За ултрасъвременния дизайн можете да подберете нещо по-така. Представяме ви модернистичен радиатор. Той освежава пространството и никак не прилича на своите роднини.

Магнитна дъска

За интериора на кухнята можете да потърсите по-лаконичен модел радиатор. Той е и по-практичен. Когато радиаторът е магнитна дъска, той носи необходимата топлина, но и на него можете да закачате важни бележки.

Студен метал

Тази година дизайнери препоръчват да обогатим интериора с метални предмети. Те са в стил хайтек. Такъв радиатор хармонично се вписва в пространството.

Кламери

Оригинална идея, която идва от канцеларията – радиатори под формата на кламери. Можете удачно да ги поставите в кабинета, в библиотеката, в детската стая или пък в офиса.