Коледните промоции в Мтел започват още от ноември, като компанията предлага на своите клиенти празнични оферти за всички видове телеком услуги. Потребителите ще могат да получат още повече минути за разговори, мобилен интернет, ТВ канали и домашен интернет, както и да вземат устройства на специални цени.

Преди Коледа Мтел ще предлага смартфоните Lenovo K5 и Lenovo K6 за 2.99 и 6.99 лева на месец. В брой цената им е съответно 59.99 лева и 119.99 лева. Потребителите могат да се възползват от промоцията с абонаментния план Мтел безкрай 3XL при подписване на двугодишен договор.

Lenovo K5 е мултимедиен 4G смартфон от среден клас, който се отличава със страхотен звук, възпроизвеждан от вградените Dolby Audio високоговорители и стилен метален корпус. Разполага с 13MP задна и 5MP селфи камера.

Вградената памет е 16GB, но има слот за micro SD карта, с която мястото за съхранение може да се увеличи с допълнителни до 32GB. Lenovo K5 има възможност за поставяне на две SIM карти, което го превръща в удобно устройство както за работа, така и за лични нужди.

Lenovo K6 е друг стилен представител на 4G гамата смартфони на популярния производител. С 5-инчовия си екран с висока FHD резолюция от 1920х1080 пиксела този смартфон предоставя истинско кино изживяване, а 13MP задна камера, която снима видео в 1080p и 8MP селфи камера, го правят още по-привлекателен.

Lenovo K6 се отличава още със сензор за пръстов отпечатък, бърз осемядрен процесор и 16GB вградена памет за съхранение, с възможност за надграждане до 128GB.

Промоционалните коледни оферти на Мтел за Lenovo K5 и Lenovo K6 ще са достъпни за потребителите от 1 ноември до 1 декември 2016 година.