Известният вече в цял свят Фестивал на пътешествията на Qatar Airways стартира отново, много по-атрактивен и интересен, приканващ пътешествениците да се впуснат в нови за тях приключения през 2017 г.

Неповторими оферти за Най-добрата Бизнес класа в света, както и най-изгодните билети икономична класа можете да закупите в следващите дни, също – оферти за двама, специални предложения за децата и много изненади.

Пътуващите с Qatar Airways могат да открият нови места с новите за 2017 г. дестинации, които авиокомпанията започва да обслужва тази година: Окланд, Нова Зеландия; Камбера, Австралия; Лас Вегас, САЩ; Рио де Жанейро, Бразилия; Сантяго, Чили са само някои от тях.

Офертите по време на Фестивала на пътешествията са за икономическа и бизнес класа за пътуване до 15 декември 2017 г. и обхващат много дестинации от глобалната мрежа на авиокомпанията в Близкия Изток, Азия, Африка, Австралия и Америка.

Можете да посетите Банкок на цена 340 евро, като ако сте 7 човека в една резервация, цената ще е 295 евро на човек. Така цената до Малдиви може да стигне до 345 евро за икономична и 1210 евро за бизнес класа.

До Австралия един човек пътува за 770 евро, а седем – за 630 евро на човек. Дестинациите са много интересни, предложенията – неповторими, а резервация можете да направите на официалния сайт на авиокомпанията qatarairways.com.

За първи път по време на такава промоция Qatar Airways си партнира с водещата глобална финансова институция Visa, предоставяйки на картодържателите на Visa допълнителни отстъпки до 15%.

С неповторимите намаления на самолетни билети, Фестивал на пътешествията се превръща за пореден път в събитие за всички хора по света, обединени от страстта си да посещават нови места и да обогатяват представите си за света.

Организирана за трети път, тази промоция на Qatar Airways е с най-атрактивните цени и условия до момента и най-силно въздействие. Стартът на една нова година води със себе си нови вдъхновения, мечти и желание за нови емоции – всичко, което получаваме по време на едно далечно пътуване и допира до нова култура.

И за да се възползвате максимално, по време на пътуването си посетете две дестинации, като направите кратък престой (до 96 часа) в Доха на път към крайната си дестинация, с новата безплатна транзитна виза за Катар. За информация, посетете http://www.qatarairways.com/us/en/qatar-transit-visa.page.