Има филми, в които актьорите не се преструват, че имат романтична връзка, а чувствата им са най-искрени. Bright Side публикува някои от тях.

1. „Трудна свалка“

Според сюжета Рики (Дженифър Лопес) е убийца и мъжемразка, която се влюбва луда в харизматичен мъж на име Лари (Бен Афлек). След като го среща, животът на младата жена придобива нов смисъл.

Когато приема ролята, Дженифър Лопес едва ли си дава сметка, че подобно на героинята си, ще изгуби ума си по този висок, снажен мъж. Фактът е, че актьорите започват романтична връзка по време на снимките.

2. „Вики, Кристина, Барселона“

Във филма Пенелопе Крус и Хавиер Бардем играят доста необичайна женена двойка. Горещият испански характер на героите прелива от страст. Емоционалните фойерверки между двамата актьори прерастват в шеметна романтична връзка, която по-късно завършва с брак.

3. „Секс игри“

Това, което обикновено определяме като химия, се случва между актьорите Рийз Уидърспуун и Райън Филип, докато работят на снимачната площадка на „Секс игри“. Така че няма никакво съмнение в искрените чувства на героите в лентата.

4. „Апартаментът“

По време на снимките на филма възникват чувства между малко известната тогава италианска актриса Моника Белучи и френския актьор Венсан Касел, който има репутацията на непоправим дон жуан.

Двамата актьори започват романтична връзка и дълги години са смятани за една от най-красивите двойки в киното.

5. „Дневникът на едно пиянде“

„Дневникът на едно пиянде“ е съдбовен филм на Джони Деп, обичан от милиони жени по света. Причината е че неговият герой в лентата се влюбва в героинята на русокосата Амбър Хърд. След снимките заклетият ерген предлага брак на младата актриса, въпреки че Ванеса Паради напразно чака предложение от Джони по време на 14-годишната им връзка.

Двойката обаче не остава дълго време заедно и няколко години по-късно се стига до шумен развод.

6. „В ритъма на танца“

Много хора обичат да гледат отново и отново този чувствен филм и то не само защото ги кара да танцуват.

Другата причина да харесват „В ритъма на танца“ са влючените погледи на Чанинг Тейтъм и Джена Дюън. Сега двамата актьори са женени и има малка дъщеря.

7. „Дни на грохот“

Спомняте ли си началото на филмовата кариера на Никол Кидман, когато имаше зашеметяващи червени къдрици? По това време тя среща Том Круз на снимачната площадка на „Дни на грохот“.

Той не искал да я пусне да си отиде. Романтичната любовна история на екрана бързо се пренася в реалния живот. Дълго време актьорите бяха една от най-бляскавите двойки на Холивуд.

8. „Алфи“

В този филм красавецът Джъд Лоу, по когото въздишат не една и две жени, няма никакви проблеми да изиграе Казанова. За него е лесно да снима и любовните сцени със Сиена Милър.

Причината е, че актьорите имат шеметна връзка по време на снимките на филма, която се развива толкова бързо, колкото и на големия екран.

9. „Мистър и мисис Смит“

Нужно ли е да припомняме? Брад Пит и Анджелина Джоли се запознават на снимачната площадка на този филм и всички знаем до какво доведе романтичната им 12-годишна връзка прераснала в брак – три деца, без да броим осиновените. В крайна сметка Джоли и Пит решиха да се разведат.

10. „Невероятният Спайдър-Мен“

Очарователният Андрю Гарфийлд подобно на героя си попада в мрежите на колежката си Ема Стоун, която е негова партньорка във филма. Двойката продължава да има щастлива връзка.