Тези ресторанти на McDonald’s ще ви накарат да ги посетите. И то не заради храната, а заради начина, по който изглеждат. Те са много по-различни, арт и външният им вид по нищо не напомня за известната верига.

Вижте най-странните и забавни ресторанти на McDonald’s в света.

Бивш дом на морски капитан

Къде: Фрийпорт, Мейн

Това е стара къща в гръцки стил, която някога е била дом на морски капитан. Сега тук има McDonald’s, но и все още има старата визия.

Палат McDonald’s

Къде: Мадрид, Испания

Този ресторант изглежда реално като дворец на улицата с другите исторически сгради, които също изглеждат като дворци. Тук се сервира капучино, поръсено с шоколад, което е най-скъпата напитка за веригата. Тази локация обаче е по-скоро стандартно кафене, отколкото ресторант за бързо хранене.

Огромно меню Happy Meal

Къде: Далас, Тексас

Този ресторант отвън изглежда като огромно детско меню, а вътре е най-голямата площадка на веригата, която някога сте виждали. Вътре е украсен с тапети на Ралф Лорън, махагонови кътове за хранене и кристални полилеи. Нямаме никаква представа какво се случва с този McDonald’s, но е много добър.

Истинско имение McDonald’s

Къде: Ню Хайд парк, Ню Йорк

Още една къща, която всъщност е McDonald’s, но този път е като истинско имение. Тук има голямо стълбище и остъклена веранда. Ако някога сте искали да посетите имение и McDonald’s по едно и също време, това е вашият щастлив ден.

McDonald’s с орел

Къде: Порто, Португалия

Помещаващ се в сграда от 1930 г., този McDonald’s е доста объркващ, тъй като има огромна и много царствена статуя на орел статуя на върха си. Вътре е украсен с витражи, полилеи, огледала, и други неща, които обичайно не би трябвало да присъстват в една подобна верига.

Космически кораб McDonald’s

Къде: Росуел, Мексико

Този McDonald’s е оформен като истински космически кораб, което не е изненадващо, тъй като Розуел е известен с историите си за НЛО.

Лодка McDonald’s

Къде: Сейнт Луис

На външен вид това е лодка, акостирала на река Мисисипи. А вътре има ресторант на McDonald’s.

McDonald’s, който изглежда като космическа обсерватория

Къде: Тбилиси, Грузия

Ако човек върви по улиците, търсейки ресторанта, може да си помисли : „Защо ми казаха, че тук има ресторант, след като на адреса е обсерватория?“. Всъщност това е McDonald’s. Просто изглежда по този начин.

McDonald’s в самолет

Къде: Таупо, Нова Зеландия

Този изведен от експлоатация самолет е ресторант, в който може да похапвате любимото си меню. Преди да бъде превърнат в място за хранене, той е бил един от трите, използван от South Pacific Airlines - от 1961 до 1966 година.

McDonald’s в планината

Сгушен в подножието на планината в живописната провинция Гуанси в Южен Китай, тук има... McDonald’s. Този ресторант си има и свой собствен мост.