Луксозна 220-метрова суперяхта, която ще струва 250 милиона паунда, за да се построи, ще бъде най-дългият плаващ частен клуб за милиардери.

Яхтата, наречена Quintessentially One, ще бъде домакин на бляскави събития и ще оперира като хотел и ресторант.

Проектът е продукт от частния клуб Quintessentially и норвежката корабна компания Kloster.

Членове на елитния клуб ще имат достъп до луксозния кораб от 2019 г., когато той ще отплава на първото си пътуване до някои от най-изтънчените локации като Гранд При на Монако, Кан, Карнавалът в Рио.

На борда на съоръженията ще има СПА център, плажен клуб, библиотека и магазини. Къде е уловката за всичко това ли? В момента членството е само с покана.

Аарън Симпсън, съосновател на Quintessentially, каза: "Това е чудесен начин да се погрижим и да отговорим на изискванията на нашите членове от цял свят, когато всички те търсят подобен висок клас събития, които не се предлагат.“

"Това ще бъде най-големият плаващ частен клуб в света. Ако традиционният круизен модел е да отидете някъде, да акостирате и слезете, ние ще акостираме и хората ще искат да се качат“.

На борда гостите ще разполагат с множество луксозни удобства, като бар, до който се стига по двойни стълби.

Членовете на клуба ще могат да се потопят и в неповторимо спа изживяване.

Плажният клуб се очаква да се превърне в една от най-жалните зони и предлага не само зашеметяващ басейн, но комфортни шезлонги и красиви гледки. Гостите ще могат да почиват, докато събират тен и пътуват до следващата дестинация.

На борда ще има и DJ, който да забавлява гостите, докато те отпиват чаша шампанско. Барманът ще бъде винаги на линия, за да ви приготви коктейл по ваше желание.

Яхтата ще разполага с 12 триплекса, които ще се продават, както и с бутиков хотел. Тук ще има и бизнес център с високоскоростна сателитна връзка, обслужване, секретарки и преводачи, мултимедия, презентационни принадлежности. Те ще бъдат достъпни 24 часа на ден.

Шопинг маниаците на борда ще могат да се радват на пазаруване в бутици, каквито има само по – на-луксозните улици в света.

Тук ще има и библиотека с разнообразие от класическа, съвременна литература, филми и музика. За членовете с деца има площадка за игри, детегледачка и разнообразни съоръжения.

Quintessentially One ще отплава от Лондон през 2019 г. През лятото ще пътува около Европа – Сен Тропе, Кан и Марбела, а есента – Гърция, Дубай и Бейрут. Зимата дестинациите са Маями и Сейнт Бартоломей, Гранада и Порт Луис. През февруари ще пътува до карнавала в Рио.