Най-голямото икономическо събитие в страната - форумът Шумът на парите, организиран от Profit.bg, ще се проведе в следващите два дни - 31 май и 1 юни.

Форумът, който се очаква да бъде посетен от повече от 1500 души, е със свободен вход за посетители и ще се проведе в зала EFE на столичния хотел Маринела.

Общият брой на панелистите, които ще вземат участие в събитието тази година, достига рекордните 45 души, като от тях 25 ще направят дебют пред аудиторията на мероприятието.

Шумът на парите ще бъде открит от председателя на Комисията за финансов надзор Карина Караиванова (31 май) и Левон Хампарцумян, главен изп. директор и председател на УС на Уникредит Булбанк (1 юни).

Първият ден на събитието ще предложи три дискусионни панела - Капиталови пазари, който е с начален час 9.30 часа, както и Лични финанси и Недвижими имоти, предвидени в програмата от 11.15 и 12.45 часа.

Вторият ден (1 юни) предвижда нови три панела - Банки и небанкови финансови институции, Бъдещето на технологиите и Икономиката на България.

Спонсори на проявата през 2017 г. са Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Сирма Груп Холдинг, Amundi Asset Management, iuvo, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс, Регус България, LG, Mastercard, Garitage Park и Американският университет в България.

Медийни партньори на Шумът на парите' 2017 са Novini.bg, Economic.bg, Broker.bg, списание Икономика, Kaldata.com, Offnews, SmartMoney.bg и Enterprise Europe Network.

Повече информация за лекторите и програмата на събитието може да намерите на https://profit.bg/forum/ или във Facebook.