Най-скъпият трансфер в историята на футбола вече е факт. Бразилският нападател Неймар напуска Барселона, за да се присъедини към френския Пари Сен Жермен срещу сумата от 222 млн. евро.

Седмичната заплата на звездата ще е 570 хил. евро, което означава, че за едната минута, докато четете този материал, Неймар ще забогатее с около 56 евро.

Е, вижте какво още може да се купи с трансферната сума за бразилеца, която е близо два пъти повече спрямо предходния рекорд на Пол Погба.

94 къщи в Кенсингтън и Челси, най-тузарският квартал на Лондон.

Срещу тази сума могат да бъдат назначени 8422 медицински сестри във Великобритания и да им се заплаща заплатата за 12 месеца, изчисляват от Mirror.

1089 автомобила Ferrari

Срещу трансферната сума на Неймар ще можем да си купуваме по един брой Ferrari 488 всеки ден в следващите близо 3 години.

332 220 броя iPhone 7s

Да, скоро се очаква да излезе новият модел на iPhone, но 332 хиляди броя от последния модел никак не са малко, нали?

Хъдърсфийл Таун

Какво пък е това, нали? Е, за хората, които не се интересуват от футбол – това е най-новият член на Висшата лига на Англия. Футболистите в тима са оценени на малко над 57 млн. евро, което означава, че собствениците на Пари Сен Жермен ще могат да го купят 4 пъти.

Кристиано Роналдо

По-рано през 2017 г. стана ясно, че телеком компания в Саудитска Арабия е платила на Кристиано Роналдо около 1 млн. евро, за да го наеме за 4.5 часа, в които звездата на Реал Мадрид е снимал фотосесия, подписвал е фланелки и е популяризирал компанията в социалните си мрежи.

Е, при положение, че имате на разположение 222 млн. евро, това означава, че ще можете да наемете Роналдо за цели 40 дни и още половин ден бонус.

28 841 часовника Rolex Oyster

А вие какво бихте си купили с 222 млн. евро?