Италианската банак BPM е запорирала имуществото на Джанлука Вачи.

Звездата в Instagram е известен по света като "танцуващия милиардер" заради видео, превърнало се в истински хит в социалните мрежи.

Лентата, в която мъжът танцува на яхта с приятелката си, набра популярност през юли миналата година.

Оттогава профилът на Вачи в Instagram се радва на голям интерес, а той споделя в него не само тренировките си, но и моменти от луксозния си начин на живот.

Публикация, споделена от Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) на

Джанлука Вачи идва от богато семейство. Баща му е собственик на компанията за опаковки Fin Vacchi, където той е член на борда на директорите и притежава 30% от акциите.

Вачи, който, според италианските медии, може да се похвали със състояние от 1.1 млрд. евро, също така има участие в компаниите Еurotech и Toy Watch и е основател на SEA и GV.

Публикация, споделена от Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) на

От гледна точка на имущество, италианецът има имение в Италианските Алпи, къща в Болоня, дом на най-скъпата улица в Милано и имоти в Сардиния.

Мъжът притежава още три автомобила Bentley и моторHarley-Davidson. В активите му е записана и платноходна яхта.

Банковите проблеми на Вачи датират от 2008 г., когато той тегли кредит за 10 млн. евро.


От тогава той е успял да плати на банката едва две вноски от по 2 млн. евро и вече се раздели с част от активите си, сред които няколко яхти, вили и дял в голф клуб.

Публикация, споделена от Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) на

Милиардерът се раздели и с приятелката си, с която танцува в клипа. От снимките му в Instagram обаче се вижда, че има нова тръпка в живота си.

Вижте отново танцът на Вачи, с който той се превърна в интернет сензация: