Ако искате да почивате като знаменитост в швейцарския ски курорт Вербие, резервирайте Lodge - хижата на Ричард Брансън.

Кацнала високо на върховете на швейцарските Алпи, просторната хижа разполага с девет стаи с бани, седем апартамента и два президентски апартамента на последния етаж.

Lodge, която отпразнува своята десета годишнина тази година, се намира близо до ски лифтовете, в подножието на една от пистите, посочва T+L.

Публикация, споделена от Misha Gillingham | Wildluxe (@wildluxe_misha) на

Удобството е ключът тук: персоналът ще ви чака с готово оборудване, за чието наемане няма нужда да се грижите, като ще ви отведе директно до станцията на лифта.

Другите удобства включват скрита врата между двата президентски апартамента, маскирана като библиотека, а ястията се приготвят от готвачи със звезди Michelin.

И разбира, луксът е в малките детайли, като шоколадите Toblerone на възглавницата, ски инструкторите, които са на разположение за уроци или за да заснемат нашите изпълнения на пистата.

Публикация, споделена от Privileges Voyages (@privilegesvoyages) на

Вербие е любим на скиорите заради ексклузивния терен, който предлага на зимните ентусиасти. Скиорите и сноубордистите ще открият пет курорта, разположени в четири долини, които се свързват с лифт, подходящ за различни нива на умения.

За по-приключенски настроените, Lodge предлага екскурзии с хеликоптери, с които да се изкачите до върха на планината.

"От момента, в който я видях, знаех, че тази красива хижа в швейцарските Алпи е предназначена да стане моето любимо планинско скривалище", казва Ричард Брансън в изявление.

"Избрах Вербие, защото това е една невероятна целогодишна дестинация, предлагаща ски спорт на световно ниво, както и всичко, което бихте могли да си пожелаете, за лятно бягство."

Публикация, споделена от Virgin Limited Edition (@virginlimitededition) на

През лятото Вебрие осигурява забавления, които включват парапланеризъм, скално катерене, йога, планинско колоездене и други.

Lodge обикновено се резервира за седем нощи за групи през зимата, въпреки че тези, които търсят да наемат отделна стая за по-кратък престой, могат да го направят по време на по-малко натоварени зимни седмици и през лятото.

В момента се предлагат свободни стаи само през лятото, като цената за една нощувка започва от 910 швейцарски франка (около 945 долара). Ползването на цялата хижа през зимата би ви струвало 86 625 швейцарски франка (около 89 916 долара) за седем нощи.