Представете си, че прекарвате дните си, пътувайки по целия свят и отсядайки в някои от най-луксозните домове на планетата.

Пиете коктейли край техните частни басейни и се наслаждавате на изключителните им удобства. И всичко това, докато ви плащат, за да го вършите.

За Сорел Амор това не е фантазия, а по-скоро нейната реалност, благодарение на конкурса "Най-добрата работа на планетата" на ThirdHome, който тя спечели.

Публикация, споделена от SORELLE AMORE (@sorelleamore) на

Амор получава по 10 000 долара на месец, за да пътуване и дори има възможността да го направи с един приятел по време на тримесечния период, в който е наета.

Всичко, което трябва да направи, е да споделя приключенията си от 12 различни дома в различни краища света чрез снимки и видеоклипове в социалните медии, посочва T+L.

А Амор е перфектният човек за тази работа. Както ThirdHome разкрива за нея на сайта си, жената е пътувала до над 40 държави, започвайки от петгодишна възраст, когато тя е обсебена от красотата на хората и на природата по света.

Публикация, споделена от SORELLE AMORE (@sorelleamore) на

Нещо повече, Амор работи като екскурзовод за множество фирми, инструктор за обучение на открито на деца, спасител на някои от най-натоварените плажове в Австралия, фотограф и видеоблогър в областта на пътуванията, както и официален промоутър на Исландия и Гренландия.

През следващите няколко месеца тя ще пътува до The Glen House в Шотландия, Designer Townhouse в Лондон, Elk Run в Ливингстън, Монтана, Villa Las Palmas в Пунта Кана, Доминиканска република, Rainforest Meets Sea/Villa Punto de Vista в Мануан Антонио, Коста Рика и др.

Публикация, споделена от SORELLE AMORE (@sorelleamore) на

Публикация, споделена от SORELLE AMORE (@sorelleamore) на