Планирани ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоснабдяването в столицата на 27 ноември. Вижте къде чешмите ще пресъхнат:

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 307 в жк. „Младост“ 3 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: между ул. „Свето Преображение“, ул. „Бъднина“, ул. „Филип Аврамов“, бул. „Александър Малинов“ и ул. „Д-р Атанас Москов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до магазин „Фантастико“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Цар Иван Асен II“ в с. Кокаляне се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • местност „Падинето“, вилна зона „Бяла нива“, вилна зона „Дебело Гуно“, ул. „Цар Иван Асен II“
  • по ул.“ Димитър Благоев“ от ул. „Тополите“ до ул. „Цар Иван Асен II“, ул. Грамада
  • по ул. „Тополите“ от ул. „Димитър Благоев“ до края на улицата
  • по ул. „Петров кладенец“ от № 10 до края на улицата, ул. „Лъката“, ул. „Ела“, ул. „Буката“, ул. 3, ул. 2, ул. „Люляк“
  • по ул. „Държов дол“ от ул. „Лъката“ до ул. „Цар Иван Асен II“
  • ул. „Падинето“, ул. „Йованец“ с номера 2, 4, 6 и ул. „Дружба“
  • При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Падинето“ ъгъла с ул. „Люляк“.

    След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги, посочват от пресцентъра на концесионера.

    Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Солунска“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • по бул. „Христо Ботев“от ул. „Петър Парчевич“ до ул. „Алабин“
  • по ул. „Бистрица“ от ул. „Цар Самуил“ до бул. „Христо Ботев“,
  • по ул. „Цар Самуил“ от ул. „Иван Денкоглу“ до ул. „Солунска“
  • по ул. „Иван Денкоглу“ от ул. „Цар Самуил“ до ул. „ Княз Борис I“.
  • При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бистрица“ ъгъла с ул. „Цар Самуил“.

    Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Петлешков“ в жк. „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Васил Петлешков“ от ул. „Панайот Хитов“ до ул. „Ильо войвода“.

    При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Панайот Хитов“ ъгъла с ул. „Васил Петлешков“.

    Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Троян“ в жк. „Разсадника - Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Троян“ от ул. „Позитано“ до ул. „Коньовица“.

    При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Троян“ ъгъла с ул. „Позитано“.

    Във връзка с направа на връзка на уличен водопровод на ул. „Карамфил“ в местност „Гърдова глава“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Карамфил“ от ул. Иван Багрянов“ до ул. „Маринковица“, ул. „Абанос“, ул. „Добри Божилов“, ул. „Найден Николов“, ул. „Острица“.

    При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Абанос“ ъгъла с ул. „Еровете“ и ул. „Карамфил ъгъла с ул. „Добри Божилов“.

    Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват още от Софийска вода.