С пухкавите си бузки, кафява коса и големи очи, двегодишните близначки Елиса и Сиена Уолш са двойнички на принцеса Шарлот.

Родителите им Даниел и Даниеле Уолш, и двамата на 28 г. от Болтън, получават безброй коментари и искания за снимки от непознати на улицата, а момичетата дори се появяват в Tracey Ullman Show.

Даниеле, която има и седемгодишен син, казва: "Не можем да отидем никъде, без някой да сравнява момичетата с принцеса Шарлот."

"Близначките обичат вниманието и се наслаждават на снимките“, допълва тя пред Daily Mail.

През декември 2014 г. Даниеле е бременна с двете момичета, когато лекарите й поставят диагноза Фето-фетален трансфузионен синдром. При него кръвообращението в утробата е неравномерно и едното бебе се развива по-бързо от другото.

"Казаха ни, че трябва да отделим близначките и че няма никаква гаранция, че и двете ще оцелеят. Трябваше да избера да спася едната от тях, но аз отказах. Знаех, че това е правилното решение“, посочва Даниеле

Три месеца по-късно, когато жената е в седмия месец, бебетата се раждат. Сиена идва на бял свят с тегло 2 кг, а органите й са недоразвити.

Сърцето на Елиса не издържа и тя прави сърдечен арест. Никой няма представа дали двете ще оцелеят.

За щастие, до март 2015 г. и двете момичета са достатъчно добре, за да се приберат вкъщи.

Една година по-късно - през юни 2016 г., когато близначките са на 18 месеца, телевизионен продуцент ги забелязва онлайн и се свързва с Даниеле.

Казва й, че набира деца за комедийно шоу и иска близначките да се появят като принцеса Шарлот.

Майката дотогава не е забелязала подобна прилика, затова търси снимки на малката кралска особа в интернет и е изумена колко тя си прилича с децата й.

През август 2016 г. близначките, които са само три месеца по-големи от принцеса Шарлот, заснемат сцените си за шоуто. След епизода, излъчен през януари тази година, те ежедневно са спирани от непознати на улицата.

"Когато бяхме в Португалия това лято, непознати правеха снимки на момичетата и един човек дори се опита да ги вземе. За щастие, Даниел успя да го спре“, посочва тя.

Даниеле казва, че Елиса и Сиена все още не подозират нищо за приликата си с Шарлот. Тя посочва, че не ги облича нарочно като малката принцеса, но много харесва стила на херцогиня Катрин.