Данни на търговските банки у нас показват, че най-честата причина, поради която българите прибягват до тегленето на потребителски кредит, е ремонт на дома.

Според строителни експерти най-честите спешни ремонти, които се налага да правим в жилището си, са свързани с водопровода и канализацията, както и с електрическата система.

Влизането в дълговата спирала обаче вече може да бъде избегнато, благодарение на нова и уникална за българския пазар услуга.

Domserviz.bg работи на абонаментен принцип, като предоставя на клиентите си доверени специалисти от всички сфери, когато те се сблъскат с авариен ремонт в дома или офиса.

Чрез избора на един от трите абонаментни плана, клиентът получава четири безплатни посещения в отговор на най-честите повреди и ремонти, от които страда жилището.

Дългият списък с услуги започва с водопроводната и електрическа инсталация, стигайки дори до помощ при сглобяване и монтаж на мебели и електроуреди.

Как да се абонирате?

Можете да изберете подходящия за вас план от всяко електронно устройство, с което разполагате.

В рамките на една календарна година той ви гарантира четири безплатни посещения, в рамките на София, в удобно за вас време от най-добрите специалисти на пазара у нас.

Как спестявате?

  • Посещенията на служителите на Domserviz.bg са безплатни
  • Получавате нужните ви резервни части по цени на едро
  • Използвайки абонаментен план, спешните ремонти не накърняват семейния бюджет
  • Защо Domserviz.bg?

    Услугата няма аналог на пазара у нас, а най-голямото й предимство са специалистите, които работят бързо, качествено и отговорно.

    А изхождайки от поговорката "Да не ти влезе майстор в къщата", знаем, че малко от заетите в бранша могат да се похвалят с подобна работна етика.