Atlantis Atmosphere е комплекс, който се изгражда на територията на най-бързоразвиващия се и проспериращ квартал в Бургас - Сарафово ЮГ.

Предвидената площ на проекта е 9364 м², като голяма част от нея ще бъде с естествена зеленина. Това, което отличава проекта, е, че има жилища, които се предлагат със собствен двор.

При необходимост има и възможност за закупуване на паркомясто, подсигурено с преградни стени, което е и закрито за максимална сигурност и лесен достъп до сградата.

Стотина метра делят сградата от морския бряг - още една причина районът да е толкова благоприятен за живот. Към момента обектът има издадено разрешително за строеж и Акт Образец 2.

Atlantis Atmosphere е поредната значима идея на Атлантис България Холдинг, която носи представата за живот в “зелен” комплекс. Последните години компанията наложи своя нов модел на съвременно строителство, изграждайки комплекси, и променяйки облика на район Сарафово ЮГ.

Местността е благодатна за строителство от такъв мащаб, давайки възможността да се докоснете до природните дадености, живеейки в непосредствена близост до тях.

Вдъхновението се черпи от стандарта на живот в големите градове - възможността да се избегне забързаното ежедневие, стреса и неблагоприятната жизнена среда. Atlantis Atmosphere иска да надгради постигнатото до тук, като реализира мечтата на много хора да живеят в сигурно жилище, извън пределите на града.

Това може да е мечта за мнозина, но тя е напълно осъществима поради все още достъпния ценови клас на жилищата в района, посочват от Атлантис България Холдинг. Природните дадености са ключови за региона.

Концепцията на “зеления” комплекс е да запазим природата чиста, с което да допринесем за благоприятната атмосфера на живот и възможността за практикуване на спорт на открито, почивка в зони за отдих и детски игри, допълват още инвеститорите.

Освен множеството зеленина, какво ще бъде по различното при този проект?

Atlantis Atmosphere дава толкова много за вашия съвършен живот. Простор и уют, слънчеви лъчи, свободно влизащи в дома, високи тавани и множество зеленина навсякъде около сградите. Отличаващия елемент от архитектурата са широките тераси, гледащи към парка.

Сградата ще бъде построена на 4 етажа и ще разполага с общо 97 апартамента, част от които са вече продадени на своите нови собственици.

Какво търси днешният човек?

Забързан живот, шум, замърсявания..все вреди за вашият организъм. Ние ви предлагаме решения, както и множество ползи, за да живеете по- добре, да се чувствате спокойни в собствения си дом, посочват от Атлантис България Холдинг. В комплекс Atlantis Atmosphere благоприятната зелена среда е възможно най-качественото решение за вашите деца.

Сарафово ЮГ е достъпно и комуникативно място с невероятна локация. Да живееш тук и по този начин е въпрос на избор. С иновативния си подход в областта на строителния процес, ние сме спокойни, че вие ще получите най-доброто от пазара на жилища в България.

Използването на качествени материали и съвместното ни сътрудничество с водещите фирми от строителния бранш, доказват, че стремежът ни е да предлагаме качествени резултати за вашето сигурно жилище, допълват инвеститорите.

Проектът Atlantis Atmosphere бележи своята първа крачка към реализирането си. Вярваме, че той ще постигне изключителен успех, доказвайки на хората множеството предимства и преимуществата, които носи. С всеки наш проект се стремим да подобрим начина на живот и здравето на хората, завършват от Атлантис България Холдинг.

Чистият въздух и спокойната атмосфера са именно тук! Потопете се в магията на Сарафово ЮГ, и се присъединете като горд собственик на вашето по- добро жилище!