Малко неща, свързани с онлайн търговията и инвестициите на финансовите пазари, са нови и вълнуващи в наши дни. Това с пълна сила важи и по отношение на обученията, свързани с тази сфера.

Може би ще ви е изключително трудно да откриете нещо, което да се превърне в ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЧЕТИВО за вашата библиотека и колекция от ценни обучителни материали.

Има обачe нещо, което дава както на начинаещите, така и на опитните трейдъри в България перспективата, от която се нуждаят, за да увеличат печалбите си: Съвсем новият Обучителен Пакет 2018 на Admrial Markets.

За съжаление, в една непрестанно развиваща се област, рядко се открива нещо толкова полезно и вечно, колкото Обучителния Пакет за финансовите пазари 2018. Почти всички така наречени онлайн курсове и материали са:

 • Прекалено повърхностни да ви дадат практическите умения нужни за търговия
 • Твърде сложни и подробни, за да предоставят, стъпка по стъпка ръководство, за действително създаване и прилагане на успешна методология за търговия
 • Прекалено фокусирани върху обичайните методи за търговия, които са твърде рискови, сложни и отнемат много време, за да могат да се използват успешно от повечето хора.
 • Изпълнителният директор на Admiral Markets UK клон България Димитър Цонев каза: "Този обучителен пакет ви предлага разнообразни търговски техники и стратегии, инструменти и функции, за да намалите риска и увеличите възвръщаемостта си както като консервативен краткосрочен трейдър, така и като по-пасивен дългосрочен инвеститор, търсещ експозиция в различни класове активи".

  Димитър Цонев: Инвестирайте в ценни метали Не смятам, че когато има инфлация и петролът върви нагоре, е времето да се държат пари в банките, каза управителят на българския клон на Адмирал Маркетс

  Цонев отбеляза, че "за разлика от други онлайн материали, той разполага с точния баланс между практическа информация и методи за търговия, които да използвате, без да ви натоварва с твърде много или неправилна информация. Пакетът осигурява най-краткия път към действителния успех, веднага щом обстоятелствата ви позволят; или в най-лошия случай - да избегнете грешките и загубите, които изцеждат вашите пари и увереност, преди да имате достатъчно време да откриете пътя си към успеха."

  Това е един източник, който ще ви отведе стъпка по стъпка директно от невежеството относно финансовите пазари до компетентността, необходима за извличането на печалби от тях, като:

 • За начинаещ трейдър: използването на по-безопасни, по-интелигентни техники и инструменти, които ще ви позволят да оцелеете в учебния период и да запазите по-голямата част от капитала и увереността си непокътнати, както и да имате по-големи шансове да станете печеливш по-скоро.
 • Опитен трейдър: използвайки напреднали автоматизирани функции и инструменти от висок клас, които ще ви дадат предимство пред останалите трейдъри и инвеститори.
 • Ако наистина искате да успеете на финансовите пазари, просто се нуждаете от правилните насоки към стилът на търговия и инструментите, които най-добре ви подхождат.

  И накрая обучителният финансов пакет е предназначен за разумни възрастни, които се интересуват от печалби, а не от хазарт, както и за краткосрочни трейдъри, и дългосрочни инвеститори. Пакетът е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН за всеки информиран инвеститор или трейдър и заслужава да се превърне в „Библията на финансовите пазари”.

  Ние обаче няма да говорим повече – прочетете подробности на официалната страница на обучителния пакет в България и вижте как можете да получите 8 GB писалка с експертни съветници и пресонализирани индикатори, ексклузивно DVD с видео уроци от професионалисти и безплатни електронни книги.

  В допълнение ще получите и книгата на Клиф Вахтел – „Търгувай Форекс” в хартиен вариант. Целият безплатен обучителен пакет ще ви бъде доставен напълно безплатно.

  За Admiral Markets

  Admiral Markets е водещ доставчик на онлайн търговия, специализиран във Форекс и CFD-та въху акции, индекси, ценни метали и петрол с установен клон в България. В допълнение към широката гама от финансови инструменти Admiral Markets предлага безплатни образователни материали, включително анализи, уебинари и семинари.

  За повече информация моля свържете се с: info@admiralmarkets.bg или посетете уебсайта на Admiral Markets. Моля свържете се с: Александра Дилчина, alexandra.dilchina@admiralmarkets.com.

  Предупреждение за риск

  Търговията носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Възможно е да претърпите загуба, равна или по-голяма на цялата ви инвестиция. Следователно, не трябва да инвестирате или да рискувате пари, които не можете да си позволите да загубите. Преди да използвате услугите на Admiral Markets, моля, запознайте се с всички рискове, свързани с търговията.

  Съдържанието на това рекламно послание не трябва да се тълкува като личен съвет. Препоръчваме ви да потърсите съвет от независим финансов съветник.