Samsung Galaxy Note 9 ще бъде достъпен в модификации с максимум вътрешно хранилище 512 GB, пише PhoneArena, позовавайки се на осведомени източници.

По данни на събеседниците на изданието, топ моделът ще се разпространява ексклузивно в търговската мрежа на Южна Корея и Китай.

Galaxy Note 9 — характеристики

В момента не е известно дали Galaxy Note 9 в максималната си конфигурация ще се отличава от другата версия, освен по постоянната памет.

Не е изключено южнокорейската компания да „въоръжи“ топ модела и с 8 GB оперативна памет срещу 6 GB – при по-достъпните модификации.

Galaxy Note 9 — дата на презентация

По данни на източници в отрасъла, презентацията на Galaxy Note 9 ще се състои на 9 август по време на събитието Unpachked в Ню Йорк.

Флагманският фаблет на Samsung ще получи процесор Snapdragon 845 / Exynos 9810, в зависимост от региона, батерия с капацитет 4000 мАч и двойна камера с телеобектив.

Samsung променя дизайна на Galaxy Note 9 Това ще се отрази на комфорта при употреба



Първоначално се предполагаше, че Galaxy Note 9 ще бъде снабден с вграден в дисплея скенер на пръстови отпечатъци. Както се изясни впоследствие, производителят е предпочел да отложи внедряването на технологията за по-добри времена.

Очевидно е, че Samsung така и не е успяла да постигне 100% успешен резултат.