33bY Architecture наскоро приключи интериорния дизайн на съвременен апартамент в Буча, Украйна. Клиентът е млад бизнесмен.

Преди да хвърлите поглед на снимките по-долу, предлагаме ви план на жилището. То е с нетипична форма.

Тъмният интериор е постигнат с използването на различни материали, например тухли, естествен черен камък от Африка, оникс, кожа, мед, дървесина и др.

Голяма стъклена стена разделя хола от спалнята. Тя е снабдена с “интелигентна стъклена“ система. Оставате невидими в спалнята за окото на хората, които са в хола. В същото време в спалнята влиза достатъчно естествена светлина.

Отвореният план на апартамента предлага постоянно взаимодействие между хола, кухнята, слотовата и домашния офис. За да се придаде повече яркост на апартамента, е използван бял оникс.

В спалнята стена от тухли е използвана като акцент.

Едно от предизвикателствата пред дизайнерите е създаването на гардеробна в това малщо жилище. За да решат задачата, те създават мобилен гардероб. С натискане на бутон, той се отмества напред от стената.

Как изглежда имението за 6.5 млн. долара на Кристиано Роналдо?Той е известен с това, че се хвали, че е най-добрият футболист в историята и показва изваяното си тяло в селфита, така че не е чудно, че Кристиано Роналдо с готовност демонстрира и друг елемент от живота си – своя луксозен дом

По поръчка на клиента е разположена свободно стояща вана върху платфолма до гардероба. По този начин, докато се наслаждава на вана, бизнесменът може да наблюдава града.

В банята е заложено на тъмни елементи в дизайна в комбинация с по-светли стени и медени детайли. Сините лавици създават по-оживена атмосфера в допълнение към вградени светодиодни осветителни тела.