Звездата на Американския балетен театър Мисти Копланд и моделът Джиджи Хадид са сред звездите, които ще се появат на страниците на календара на Pirelli за 2019 г., съобщиха от компанията.

Със снимки, направени от шотландския фотограф Албърт Уотсън в Ню Йорк през април миналата година, календарът ще разказва историята на четири жени и трима мъже. Освен Копланд и Хадид, в него участват моделът Летисия Каста и актрисата Джулия Гарнър.

Балетните танцьори Калвин Роял III и Сергей Полинин, модният дизайнер Александър Уанг и моделът Астрид Ейка ​​също се присъединяват към тях. Идеята е да бъдат представени лица, които едновременно работят за постигането на творческите си цели и се борят с последствията от успеха.

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia) on

Календарът за 2019 г. ще разказва четири различни сюжета, съобщава CNN.

Копланд играе стриптийзьорка, която с приятеля си (Калвин Роял III) мечтае за слава. Хадид е богата, но тъжна жена, която намира утеха в най-добрия си приятел (Александър Уанг).

A post shared by UPDATES! JNH×ZJM (@zigi.af) on


Летисия Каста и Сергей Полинин, съответно художничка и танцьор, живеят като двойка в таванско помещение, докато Гарнър е фотограф-ботаник и амбициозен портретист (Астрид Ейка е нейн модел.)

Френски фермери в горещ календар за 2017 г. Снимките са дело на Фред Гудон

Календарът за 2019 г., който ще излезе на пазара в началото на този декември, ще бъде 46-о издание на Pirelli. Той е изработен за първи път през 1964 г. като рекламен инструмент от италианската компания за гуми, но оттогава се е превърнал в очаквана витрина на фотография от световна класа и известни лица.

Фотографът Албърт Уотсън е известен със своите модни и рекламни кампании, както и с филмови плакати за Убий Бил и Мемоалите на една гейша. Той също така е снимал Майкъл Джексън, Дейвид Бауи и Стив Джобс.