ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” стартира новата си инициатива в подкрепа на активния и здравословен начин на живот на подрастващите и в интерес към развитието на волейбола:

Национална верига по мини-волейбол “Малки великани” 2018

Ученическите турнири за Купата на Булстрад 2018 ще се проведат през октомври във Варна, Бургас, Стара Загора, София и финал в Разлог.

В началото на месец октомври започва Националната верига от ученически турнири по мини-волейбол “Малки великани” за Купата на Булстрад 2018.

В надпреварата ще се включат смесени отбори – момичета и момчета от 5-ти и 6-ти клас, под ръководството на своите учители. Състезанията ще се проведат в пет зони с центрове Варна, Бургас, Стара Загора, София, а финалът ще бъде на 20-ти октомври в Разлог. Програмата по дни и локации е следната:

ВАРНА

2 октомври 2018 /вторник/, 16:00 ч.

Многофункционална спортна зала в 1-ва езикова гимназия

БУРГАС

3 октомври 2018 /сряда/, 16:00 ч.

зала „Меден рудник”

СТАРА ЗАГОРА

4 октомври 2018 /четвъртък/, 16:00 ч.

зала „Иван Вазов”

СОФИЯ

9 октомври 2018 /вторник/, 16:00 ч.

зала „Сиконко”

Отборът-победител ще завоюва Купата на Булстрад 2018 и специалната голяма награда - участие в спортен лагер. За всички участници и зрители са предвидени много изненади и допълнителни награди.

Националната верига по мини-волейбол “Малки великани” се организира от застрахователна компания „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“, със съдействието на Българска федерация по Волейбол и общините - София, Варна, Бургас, Стара Загора и Разлог.

“Малки великани” е дългосрочна инициатива, насочена към развиване на социалните умения на учениците чрез спортни и отборни активности, поднесени по атрактивен за тях начин.

За повече информация, регламент и условия, посетете www.bulstrad.bg