37-годишният Крис Манак от Мелбърн е професионален любовен консултант от 2008 г. насам.

Въпреки че предлага разнообразни услуги, при най-успешната от тях той придружава лично мъжа по време на срещата му с жена, за да анализира успехите и неуспехите му. И това срещу такса от 3000 долара.

"Уча мъжете как да се срещат с жените, с които биха искали да излизат. Насърчавам ги да намерят свобода в запознанствата с жени, които харесват, а не просто с онези, с които имат възможност да се срещат", казва мъжът пред Daily Mail.

Обучението, което предлага Манак, често продължава пет седмици, а най-евтината му услуга е базиран на книга курс на стойност 50 долара. Skype сесиите струват 250 долара.

Въпреки че това може да ви звучи елементарно, работата на любовния консултант често води до това мъжете да станат "значително по-уверени в себе си" като цяло, не само при запознанства.

Тя получава между 15 и 75 000 долара, за да сватосва клиентите сиРабота - мечта

Манак твърди, че представителите на силния пол имат нужда от неговите услуги, защото обикновено получават "ужасно неверни" съвети за срещите и за това какво всъщност привлича жените.

Той определя седем от най-големите грешки, които мъжете правят на любовното поле:

  • Не предприемат никакви действия, за да срещнат подходящата жена. Излизайте с приятели, намерете си ново хоби, потърсете половинка онлайн, съветва Манак.
  • Нямат смелост. Трябва да проявиш смелост, за да заговориш жена. Някоя ще реагира добре, друга - не, но това е в реда не нещата и трябва да го приемете.
  • Не се обличат добре. Трябва да се научите как да се обличате. Това ще повлияе на успеха ви в запознанствата, посочва любовният консултант. .
  • Играят игрички. Наистина уверен в себе си човек не трябва да прави тези неща, а една наистина уверена жена няма да ги толерира.
  • Стиснати са. Тук съветът на Матак е прост - платете вечерята!
  • Не заемат водеща роля. Независимо дали се касае за посоката на разговора или за избора на заведение, не се нуждаете от разрешението на жената за всеки малък детайл.
  • Ревнуват и проявяват чувство на притежание. Това е огромен индикатор за несигурност и сигурен начин да отблъснете една жена, посочва Манак. Никой не обича да се отнема свободата му или да бъде разпитван.