Paysafe Group - водещ глобален доставчик на цялостни платежни решения, награди с 25 000 долара полския софтуерен специалист Камил Дебовски, който се класира на първо място в провелия се в края на октомври Глобален хакатон на Paysafe.

Дебовски победи над 850 разработчици, взели участие в хакатона в три ключови локации на компанията по света - София, Хайдерабад и Калгари.

Глобалният хакатон на Paysafe се проведе в две части - онлайн предизвикателство и събитие на живо във всяка от трите локации на Paysafe. София, Калгари и Хайдерабад излъчиха по един локален победител, избран от опитно жури на база скорост и подход в решаването на кодинг предизвикателствата.

Викран Синг Пануар и Левин Ган станаха локални победители съответно в Индия и САЩ, като и двамата грабнаха по 5000 долара. Преди това, в рамките на онлайн предизвикателството, Paysafe награди още трима разработчици – всички базирани в САЩ, показали най-добро време за справяне със задачата.

Това са Скот Ву на първо място, който спечели 3000 долара, последван от Нийл Ву с 2000 долара и Стивън Хао, който се класира на трето място и взе 1000 долара.

Дебовски се включи в Глобалния хакатон през офиса на Paysafe в София, който е и най-големият за компанията. Екипът в България, който миналия месец достигна 1000 човека, играе ключова роля в управление на процесите и технологичното развитие на компанията на глобално ниво.

Участието в хакатона даде възможност на разработчиците да се запознаят от първо лице с възможностите за кариерно развитие в компанията и отворените ИТ позиции.

„Получихме невероятна обратна връзка за първия Глобален хакатон, който организираме, а качеството на подадените индивидуални проекти наистина впечатли журито. Поздравления за победителите, които на свой ред демонстрираха изключително представяне.

Планираме да бъдем домакин и на други хакатони в бъдеще, което ще ни помогне да идентифицираме най-добрите нови попълнения за ИТ екипите ни и да реализираме амбициите си за устойчив растеж“, коментира главният продуктов директор в Paysafe Карим Ахмад по повод провелия се хакатон.

Ник Уолкър, главен HR директор в Paysafe, допълни: „Една от основните цели на Глобалния хакатон беше да затвърдим репутацията на Paysafe, като предпочитан работодател сред софтуерните специалисти. Привличането на нови таланти в ИТ сферата е пример за ангажимента ни постоянно да се развиваме като компания и да бъдем първи в света на онлайн плащанията“.

Разгледай възможностите за кариерно развитие в Paysafe: https://careers.paysafe.com/careers/

За Paysafe Group

Paysafe Group (Paysafe) е водещ глобален доставчик на цялостни платежни решения. Основната цел на компанията е да позволи на бизнеса и потребителите да се свързват и осъществяват трансакции безпроблемно, като използват водещи за индустрията възможности в обработването на разплащания, дигитални портфейли и онлайн парични решения.

С над 20 години опит в областта на дигиталните разплащания, обем на трансакциите от 80 милиарда долара и приблизително 3 000 служители в над 12 световни локации, Paysafe свързва бизнесите и потребителите чрез 200 вида варианти за разплащане в повече от 40 световни валути.

Предоставени чрез интегрирана платформа, фирмените решения са насочени към мобилните трансакции, анализите в реално време и пресечната точка между традиционния бизнес и онлайн разплащанията.

Виж повече на www.paysafe.com