Къщата на Бинг Кросби в Ранчо Мираж, Калифорния е била домакин на много партита, докато той живеел там в края на 50-те и началото на 60-те години.

Франк Синатра, Джинджър Роджърс и Люсил Бол живеели наблизо. Най-популярните гости в къщата обаче вероятно са били Мерилин Монро и Джон Ф. Кенеди, които според биографа на Монро, са посещавали имението по едно и също време, а любовната афера между тях може би се е случила точно там. (Прикрепена към основното имение къща с две спални носи прякора Крилото на Джей Еф Кей в чест на Кенеди.)

Имението с площ от 620 кв. м. се простира на повече от 1 акър и е построено за певеца и актьор и втората му съпруга Катрин през 1957 г. Къщата на един етаж с пет спални, се появява на няколко пъти на пазара от 2010 г., когато за първи път бе обявена за продажба за 3.4 млн. долара. Тя също така може да се наема през Airbnb срещу 3 400 долара на ден.



Снимка: Douglas Elliman Real Estate

Разходка из най-скъпия дом в Сан Франциско Зашеметяващо имение, разположено на хълм над Сан Франциско, беше продадено за 21.8 млн. долара

Сега имението излезе отново на пазара с цена от 5 млн. долара като се предлага от агенцията Douglas Elliman Real Estate.



Снимка: Douglas Elliman Real Estate

Къщата е в прилично състояние, но би могла да бъде обновена. Тя с продава с половин акър земя, на която новите собственици биха могли да построят малка къща за гости за бъдещи президентски афери, пише Bloomberg.