В спокойните гори на Каруизава, Япония, иновативната компания KIAS наскоро завърши един от великолепните си проекти.

Става дума за вилата Four Leaves, която предлага на своите собственици и техните приятели бягство сред природата, както и максимално отпускане и тотално забавяне на забързаното темпо на живот в градовете.

Вилата може да се намира на едва 150 км от Токио, но е заобиколена от съвършено спокойна атмосфера от всички страни. Така попадате в напълно различен свят.



Дизайнерите специално са насочили различните зони на къщата по начин, който позволява да бъдат осветявани изобилно от слънцето. Независимо в коя стая решите да поостанете, ще бъдете в приятна обстановка.



От по-ярката страна на къщата дизайнерите са разположили всекидневната и столовата. Това са зони, в които светлината е добре дошла и спомага за позитивното настроение.

Не казваме, че в по-личните пространства на вилата е тъмно и усойно. Напротив! В основната спалня и банята към нея се усеща приятно ниво на осветеност и непосредствен контакт с природата.

Невероятните сакура - кога ще цъфнат през 2019 г.?През 2018 г. сакура - японските вишни, изненадаха много туристи в Япония, като цъфнаха цели шест месеца по-рано - през октомври вместо през април



Вместо да вкарват природата в къщата, създателите на този дом са използвали максимално вече даденото.



Схемата на декорация отвътре отговаря на атмосферата на къщата отвън. Неутралните цветове, чистите стъклени линии и естествените материали умело са съчетани с водни елементи.