Нови петима лектори, които ще вземат участие в десетото издание на Шумът на парите, предстои да представим през настоящата седмица.

Припомняме, че събитието ще се проведе на 16 и 17 април в зала 6 на НДК с вход свободен.

Ивайло Славов е висококвалифициран мениджър и предприемач, притежаващ висока експертиза в развитието както на стартиращи, така и на утвърдени организации.

Той има над 20 години международен опит в областта на информационните технологии, финансовите услуги, ИТ аутсорсинга, аутсорсинга на бизнес процеси и човешки ресурси.

Ивайло Славов е съосновател и изпълнителен директор на технологичната компания BULPROS, която е създадена през април 2010 г.

Под ръководството на Ивайло Славов, в рамките само на 9 години, компанията нараства с изключително бързи темпове, удвоявайки размера си с всяка следваща година и превръщайки се в най-голямата технологична компания, която е основана в България и има български собственици.

Към настоящия момент BULPROS има над 1200 служители и общо 19 офиса в Северна Америка и Европа.

Пазарните предложения на компанията включват решения в сферата на облачни услуги и услуги за поддръжка (Cloud and Support Services), индустриална дигитализация (Industry Digitalization), киберсигурност (Cyber Security), дигитално работно място (Digital Workspace), технологични услуги и продажби (Technology Services and Sales Services) с фокус в секторите финансови услуги и застраховане, професионални услуги, телекомуникации, производство, здравеопазване и търговия на дребно.

През 2018 г. Ивайло Славов е избран за председател на Българската аутсорсинг асоциация. Освен това, в рамките на две последователни години - през 2017 г. и 2018 г., той се нарежда сред 10-те топ мениджъри на България в престижния конкурс "Мениджър на годината", организиран от списание "Мениджър" и консултантската компания Deloitte.

Ивайло Славов е и член на Борда на директорите на Американската търговска камара в България (AmCham).

Повече за събитието можете да намерите на https://profit.bg/forum/ или във Facebook.