Екипът на Profit.bg продължава с представянето на лекторите, които ще вземат участие в юбилейното 10-о издание на Шумът на парите. Днес представяме на вашето внимание Невена Стоянова.

Тя е управляващ директор и съдружник в Luximmo Finest Estates - една от водещите агенции за недвижими имоти в България, специализирана във високия сегмент на жилищния пазар. Цялата й професионална кариера преминава в сектора на имотите.

След 14 години усърдна работа, днес тя е уважаван професионалист по недвижими имоти, който осигурява на клиентите и партньорите си най-високо ниво на експертно консултиране.

Невена Стоянова е утвърдено име в бранша и заради уменията си да прави верни прогнози, успявайки да предвиди всеки следващ етап на пазара. В последните години се специализира в сделките с луксозни имоти в България и чужбина, предлагайки най-високо ниво на обслужване на клиентите си чрез своите отлично подготвени екипи от над 100 брокери в над 15 офиса в цялата страна и зад граница.

Лично се занимава на всекидневна база с управлението и развитието на своя бранд Luximmo Finest Estates, като така успява да изгради завидно портфолио от качествени имоти, както и да постига високи резултати в продажбите и наемите.

За своите успехи в бизнеса с луксозни имоти нейната агенция печели редица награди от престижни конкурси, нареждайки Luximmo Finest Estates сред водещите компании в страната.

Невена Стоянова ще вземе участие в имотната дискусия на Шумът на парите, насрочена за 13 часа на 17 април (сряда). Форумът, който е с безплатен вход за всички желаещи да чуят най-новите тенденции във финансовия свят, ще се проведе в зала 6 на НДК.Повече за събитието можете да намерите на https://profit.bg/forum/ или във Facebook.