Българска компания с над 3300 служители ще се представи по време на десетото издание на Шумът на парите. Това е Идеал Стандарт-Видима АД, а нейн представител по време на събитието ще е Светлана Георгиева.

Тя е в екипа на Човешки ресурси на „Идеал Стандарт – Видима“ от 19 години. Георгиева е ръководител „Набиране и подбор на персонал“.

Освен набиране, подбор, въвеждане и мотивация на новопостъпили служители, Светлана Георгиева инициира и провежда програмите за практически обучения на ученици, дуалното обучение в Севлиево, стажантската програма на компанията и редица други обществени мероприятия, свързани с развитието на младите хора в региона.

Светлана Георгиева е един от лекторите в панел "Двигатели на растежа", насрочен за 16 април от 11 часа.

„Идеал Стандарт – Видима” АД е част от Идеал Стандарт Интернешънъл. България е стратегическа организация за Идеал Стандарт Интернешънъл със заводите си за санитарна арматура и за санитарна керамика, Дистрибуционен център, Търговска организация „Източна Европа” и Европейските структури – Център за IT компетенции и Център за финансово обслужване.

Форумът Шумът на парите, организиран от Profit.bg ще се състои на 16 и 17 април в зала 6 на НДК. Събитието е с вход свободен за всички желаещи да научат тенденциите в икономиката и бизнеса, за които ще се говори през цялата 2019 г.

Повече за мероприятиято можете да научите тук: profit.bg/forum