Представители на четири от петте най-големи банки в страната, както и Банкер на годината за 2018 г. ще вземат участие в тазгодишното 10-то издание на Шумът на парите. Именно с панел „Банки“ се открива вторият ден на събитието на 17 април.

Сред панелистите личат имената на Екатерина Кирилова, Член на Управителния съвет и главен търговски директор на Уникредит Кънсюмър Файненсинг, Кристоф Де Мил, Член на Кънтри тийма на КВС Груп за България, Изпълнителен директор Финанси и иновационен лидер на Обединена Българска Банка и Живко Тодоров, главен финансов директор и член на УС на Първа Инвестиционна Банка.

Ще чуем мнението на Асен Ягодин, Член на УС и изпълнителен директор на Пощенска банка, както и Георги Заманов, главен изпълнителен директор на Алианц Банк България, който бе избран за банкер на 2018 г.. След лекторите са още Лукас Турса, Старши Вицепрезидент, TBI Bank и Илиан Георгиев, главен изпълнителен директор и член на УС, Българо-американска кредитна банка.

Модератор на дискусията за десета поредна година ще е Тихомир Тошев, изпълнителен директор на Кредит Център.

Темите, които ще бъдат дискутирани по време на панела, са лихвите по депозитите и кредитите на фона за задаващата се криза, както и преди присъединяването на страната ни към еврозоната.

Банкерите ще споделят своите очаквания и за бизнес кредитирането и за бъдещето на имотния пазар в страната. Аудиторията ще получи отговор и на въпроса, дали ще изчезнат банковите клонове в бъдеще.

Шумът на парите ще се проведе на 16 и 17 април в зала 6 на НДК. Събитието се осъществява със съдействието на: Уникредит Кънсюмър Файненсинг, Алкомет, Адмирал Маркетс, Cargill България, Българска банка за развитие, Амунди, Резиденшъл Парк Лозен, Капман Холдинг, Обединена Българска банка, А1 България, Пощенска банка, Бритиш Американ Табако, Нетера, TBI Bank, Идеал Стандарт-Видима АД, Уника България, Тасков&Стоянов, Агрион, Първа инвестиционна банка, EMAG, ZEISS VISION CENTER и Американски университет в България.

Медийни партньори на събитието са: Novini.bg, Дарик радио, Economic.bg, Kaldata.com, Списание Икономика, Imot.bg, Факти, БАПРА, HiComm и Go Guide.

Повече за събитието можете да намерите на страницата на Шумът на парите, както и във Facebook.