Искате ли ново жилище близо до Мол Парадайс и метро?

А какво ще кажете за най-висок клас на вложените материали, функционално вътрешно разпределение и изпълнение, което е съпоставимо с най-високобюджетните проекти? И да бъде на разумна цена?

Всичко това се предлага от хитовия комплекс Vitosha View, който е без аналог на пазара по съотношение цена-качество и е създаден с основната идея да бъде вашия мечтан дом.

Комплексът разполага с чисто нова подземна и наземна инфраструктура, изградена от фирмата-инвеститор - водопровод, канализация, трафопост, асфалтов път, тротоари и улично осветление.

Висококачествените материали, които се влагат в строителството, включват висок клас дограма – Кьомерлинг с троен стъклопакет, висок клас врати – Солид 55, асансьори KONE, най-висок клас технологични решения, изцяло скрити фасадни инсталации.

За приятната атмосфера на обитаване ще допринася и богатото озеленяване, което вече се реализира в готовите сгради и може да бъде видяно на място.

В допълнение, собствениците на жилища ще разполагат с множество естетически издържани решения, като индивидуално проектирани пощенски кутии, бутикови осветителни тела в общите части и др. Помислено е за всичко до най-малкия детайл.

На 13 май 2019 г. беше даден старт на строителството на най-новата фаза от изграждането на Vitosha View – сграда Е. В нея можете да закупите двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти, студиа и офиси на цени от 1 134 евро/кв. м

Вижте кадри от старта на строителството на сграда Е:

Останалите сгради от комплекса са завършени и напълно разпродадени, с изключение на сграда D, при която започва изграждането на окачената фасада и все още има няколко налични за продажба жилища.

Районът на Кръстова вада се отличава с отлична пътна инфраструктура, близост до мол, разнообразни хипермаркети и богатството на близкия природен парк Витоша.

Имотите във Vitosha View се предлагат ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES, която наскоро беше обявена за имотна агенция на 2018 г.