На 4 септември (сряда) 2019 г. от 18:00 часа ще се проведе събитието FREELANCE БРОКЕР /Технологични предизвикателства и неограничени възможности/, организирано от BROKER360. Събитието ще се проведе в офиса на CLUB360 на адрес бул. Дондуков 57.

В рамките на 2 астрономически часа ще можете да научите:

  • Какъв е пътят на брокера от уличния телефон до виртуалната реалност?
  • Какви са очакванията на клиентите от следващото поколение?
  • Как по-високата добавена технологична стойност на услугата води до естествено ексклузивно представителство?
  • Какви са предимствата да си FreeLance брокер?
  • Колко „струва“ да си FreeLancer на топ ниво?
  • Ще бъдат засегнати най-наболелите теми в сферата на недвижимите имоти, ще можете да се докоснете до най-новите VR технологии за представяне на недвижима собственост и ще имате възможността да погледнете от различни ъгли професията на брокера.

    Обогатете знанията и уменията си, забавлявайте се и останете отворени за новите идеи и възможности! Входът е свободен.

    В него ще вземат участие:

  • Иван Велков, професионалист в сферата на недвижимите имоти с над 20 години международен експертен опит в областта. Според него съвременният начин на живот, все по-високите изисквания за повече качество, стил и истинска добавена стойност във всичко, и то при минимални разходи, прави състезанието в сектора на тези услуги едновременно глобално, но и много персонално. Само хора, които интензивно и активно влагат максимума от себе си, включвайки всички достъпни технологични решения и иновации, ще имат шанс да са успешни и ефективни.
  • Георги Палпурин, VR експерт с нас 15 години опит при сделки с недвижима собственост. Палпурин е на мнение, че технологичният напредък дава възможност за цялостно развитие и за промяна в сектора на недвижимите имоти. Редица проблеми при операциите с недвижима собственост днес са решими именно, благодарение на технологичното развитие. Бъдеще имат експертите, които добавят технологична стойност към услугите си. Високото ниво на услугата предразполага и към естествено ексклузивно представителство, което обикновенно се получава трудно и води до редица проблеми в сектора.
  • Георги Стаматов, специалист с над 20 години професионален опит в изграждането на системи и работна среда в WEB в сферата на недвижимите имоти. Стаматов казва, че бързото навлизане на технологиите изисква бърза и адаптивна работа с тях, усвояване и развиване на умения за тяхното качествено управление. Именно това гарантира ефективност, придава стойност и чрез него проличава стремежът към иновативност и характер. А сферата на недвижимите имоти е естествен показател за тези явления в съвремието ни.
  • Заповядайте! Вход свободен!