Празничният сезон най-накрая е тук.

А това означава, че е време всички - включително и любимите ни хотели, да извадят украсата.

Но тази година, вместо да използва старите гирлянди и венци, Savoy в Лондон ще украси с... LEGO.

„Със своето мото„ Само най-доброто е достатъчно добро“, групата LEGO е идеалният партньор за нас, докато подготвяме празничния сезон в The Savoy, който ще зарадва и вдъхнови както нашите пораснали посетители, така и малките ни гости,“ казва Иън Кид, мениджър на The Savoy.

От LEGO са монтирали закачливите декорации над световноизвестната табела на Savoy, както и други изненадващи украси в различни части на хотела.

Но както посочват от хотела, това партньорство не е само за отбелязване на празниците, а в подкрепа на най-голямата в световен мащаб глобална кампания на марката, посеща името Rebuild the World.

Тя има за цел да вдъхнови хората да се държат отново като деца и да бъдат творчески настроени през новата година.

„Като част от нашата кампания Rebuild the World, това партньорство има за цел да вдъхнови хора от всички възрасти да разгърнат творческите си способности и да изследват безграничността на въображението си чрез игра“, заявява Никола Морган-Хълм, старши мениджър за връзки с търговски марки в LEGO Group.

В The Savoy гостите ще се насладят на красиви LEGO фигури из целия хотел, включително коледно дърво дракон, LEGO шейна и други. Те ще имат възможност да създадат и собствена празнична декорация от популярните тухлички за игра.

LEGO пусна най-голямата си и най-скъпа играчкаПригответе се, фенове на Star Wars

Ако направят снимка на своето творение и го споделят в социалните медии с #BuildToGive, а за всяка изработена и споделена декорация LEGO ще дари комплект на нуждаещо се дете в болници, детски домове и общности в риск.