Дъщерята на Стивън Спилбърг заяви, че ще става порноактриса.

23-годишната Микаела, която е осиновена от световноизвестния режисьор и неговата съпруга Кейт Капшоу през 1996 г., иска да записва солови еротични клипове и мечтае някой ден да стане танцьорка в стриптийз клуб, пише The Sun.

Тя твърди, че родителите ѝ били изненадани от новината, но не и разочаровани. Тя описва себе си като "сексуално създание" и казва, че ѝ е омръзнало от хората, които я карат да мрази тялото си, да се срамува от него и да не може да го използва така, както тя самата желае.

"Уморих се да работя от ден за ден, без това да ми носи никакво душевно удовлетворение. Наясно съм, че с това, което искам да правя, задоволявам желанията на други хора, но всъщност се чувствам добре, защото по никакъв начин не се чувствам принуждавана", казва още Микаела Спилбърг.

В момента тя живее в Нешвил, Тенеси, и се надява, че новата професионална кариера ще ѝ даде възможност да постигне финансова независимост от популярните си родители.

В социалните мрежи тя споделя, че е почуствала огромен прилив на самочуствие, когато е осъзнала, че може да печели пари от пищните си форми.

Микаела обаче е категорична, че смята да продължи единствено със соловите си еротични изяви и няма да прави секс с други хора пред камера. По думите ѝ това решение е продиктувано от уважение към нейния партньор - 47-годишния професионален играч на дартс Чък Панкоу, който напълно я подкрепя в професионалната ѝ кариера.

Засега Микаела Спилбърг се подвизава в еротичните видео платформи с псевдонима Sugar Star. Тя дори публикува серия от видеа със свое участие в PornHub, но впоследствие ги свали временно, докато получи официален лиценз за "еротичен работник" от щата Тенеси.

Тя признава, че е била много притеснена да съобщи решението си на своите родители, но била сигурна, че ще я подкрепят.

"За тях моята безопасност винаги е била на първо място", казва Микаела.

Освен разкритията за своите професионални намерения, тя за първи път говори открито и за проблемите, които е имала в миналото, свързани със сексуалния тормоз.

Тя изрично подчертава, че не става въпрос за нейни близки или членове на семейството, а за "външни хора", които са злоупотребявали с нея и до голяма степен са били една от основните причини за алкохолизма и психическите проблеми, от които е страдала в тийнейджърските си години.

"Родителите ми нямат никаква вина за това. Те нямаше как да знаят какво се случва", казва още Микаела Спилбърг.

Тя се надява, че новата ѝ кариера няма да повлияе на отношенията ѝ със семейството.