Как кризата с коронавируса ще се отрази на недвижимите имоти у нас? Отговорът на този въпрос ще ни даде дискусията в панел Имоти, част от 11-ото издание на финансовия форум Шумът на парите.

Сред участниците личат имената на Полина Стойкова, изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES, Гергана Тенекеджиева, изпълнителен директор на Адрес недвижими имоти, Антон Андонов, изпълнителен директор на ЕРА България, Добромир Ганев, председател на УС на Национално Сдружение Недвижими Имоти и Людмил Боянов, мениджър продажби в Арко Риъл Естейт.

Темата за бизнес имотите ще бъде обсъдена със Стефан Димитров, Главен инвестиционен директор, Евърти България и Георги Палпурин, управител на Broker360.

Модератор на дискусията ще е Иван Велков, председател на ФИАБЦИ България и БГФМА, член на УС на БСК.

Имотната дискусия ще се проведе от 12 до 13 часа на 11 юни (четвъртък), като ще се излъчва на живо на Profit.bg, Facebook и YouTube.

Спийкърите ще ни дадат отговори на следните въпроси:

  • Клиентите - какво очакват в новите условия - по-ниски цени или повече качеството?
  • Новата пазарна реалност. Новите проекти - с нови решения и нови предложения
  • Какво ще се промени и какво ще остане както преди? Добрите практики и старите навици на участници и заинтересовани страни
  • Има ли пандемия на пазара на имоти? COVID’19 или Хоризонт’2020?
  • Как ще завърши годината? С научени уроци, с депресия или напротив - с ръст на обемите или цените?
  • Шумът на парите 2020 се осъществява с подкрепата на Обединена Българска банка, Алкомет, eMAG, Opel, Димитър Маджаров, Сирма Солюшънс, Пощенска банка, Капман и MTF SOFIA, Уникредит Булбанк, Amundi, А1 България, SuperCredit и TBI Банк.

    Организационен партньор на събитието е агенцията за PR и маркетингови услуги Well Done.

    Повече информация можете да откриете тук, както и във Facebook.