34-годишен наркопласьор, който се представял за ММА боеца Конър Макгрегър и използвал неговото име, за да рекламира незаконния си бизнес, беше осъден на две години и девет месеца затвор.

Марк Най бил спрян от полицията в Съри, Югоизточна Англия, на 11 февруари, като служителите на реда забелязали, че се опитва изхвърли пакетчета с наркотици и два мобилни телефона.

Сред пакетчетата полицаите открили в колата на Най два наркотика от клас А, както и стотици визитки с името McGregor Enterprise на лицето и "най-добрите доставки в Съри" на гърба. Когато прегледали телефоните на Най, те открили стотици съобщения, свързани с търговия с наркотици.

Най се признал за виновен за притежанието на наркотици с намерение за продажба, както и за това, че шофирал с отнета книжка и без застраховка. Той е бил осъден на 9 април.

По време на съдебното дело става ясно, че когато бил спрян, Най казал на полицаите, че името му е Конър, информира Daily Mail.

Снимка: Surrey Police

Освен нарктоците, в колата на Най полицаите открили в дома му голямо количество борна киселина - химикал, който се използва от наркодилъри за разреждането на наркотици.

Истинският Макгрегър, който е на 32 години, в момента се подготвя за третия си мач с с американския боец Дъстин Поарие през юли.

Шампионът в две категории в UFC обаче също е имал своите проблеми със закона. През 2019 г. видео, публикувано от TMZ Sports, показа как Макгрегър удря мъж в лицето в заведението Marble Arch в Дъблин.

Олимпийски медалист опитал да вкара кокаин за 150 млн. долара в АвстралияНейтън Багали и неговият брат са заплашени от доживотен затвор

Смята се, че мъжът отказал да пие от уискито, с което Макгрегър почерпил цялото заведение. Макгрегър беше глобен с 860 паунда (1 200 долара), а впоследствие се извини по време на интервю за ESPN.

По-рано тази седмица стана ясно, че Макгрегър е купил Marble Arch в сделка на стойност 2.0-2.5 млн. долара.