Бионсе и Джей Зи може би са поръчали най-скъпата кола в света.

От Rolls-Royce не са потвърдили официално, че звездната двойка са собствениците, но от производителя на луксозни автомобили представиха модела Boat Tail кабриолет, който е за неназован клиент.

Синият автомобил, който е в тон с името на дъщерята на семейство картър Блу Айви и общия им афинитет към този цвят, разполага с редица луксозни екстри, сред които въртящи се коктейлни маси и двоен хладилник за напитки, според Page Six. Смята се, че цаната, която също не е потвърдена официално от компанията, е 28 млн. долара.

Rolls-Royce представи “най-амбициозния автомобил, създаван някога”Луксозният Boat Tail ще бъде произведен само в три броя

От Rolls-Royce конкретно описват способността на хладилника да запазва “любимото на клиента шампанско Armand de Brignac” при температура от “точно шест градуса по Целзий.” През февруари Джей Зи продаде 50% от дела си в Armand de Brignac на Moët Hennessy.

Според източници на Telegraph, “се смята, че този фантастичен автомобил е поръчан от Beyoncé и Jay-Z като всички детайли по съвпадат с техните любими неща.”